Om oss

Trätåg & fordonsset är en ganska smal nisch med tanke på utbudet i de flesta andra leksaksbutiker. Anledningen till att vi valt att satsa på just detta är att det see hela började som ett rent hobbyprojekt. Jag som startade butiken har samlat på trätåg sedan jag var liten och ärvde min farfars samling. Det görs många nya trätåg idag som är lika outslitliga och vackra som dem jag lekte med för 50 år sedan. I vår “slit och släng”-era vill jag stå för något mer beständigt och erbjuda leksaker som man sparar istället för att kasta bort.

Fordonsset

Fordonsset är något jag kompletterade med lite senare. De kommer ofta i form av byggmodeller för barn i olika åldrar. Det som gör dem till så roliga leksaker är att man kan bygga dem tillsammans och att det sedan bara är fantasin som sätter gränserna för hur de kan användas https://xn--bsta-bredband-bfb.se/mobilt-bredband-telenor-hallo. Barn har gillat modeller av bilar och andra fordon sedan vi lärde oss göra förbränningsmotorer.

Leksaker gjorda med hänsyn till miljön

Oavsett om du du väljer trätåg & fordonsset i trä eller något annat material så är de giftfria och producerade med hänsyn tagen till både människor och miljö.