Leverans

Vanligtvis packar och skickar vi trätåg & fordonsset samma dag som vi tar emot beställningen. Om din beställning gått igenom vårt system och pengar dragits från ditt konto får du en orderbekräftelse. Kommer det inte en sådan omedelbart efter beställningen har något blivit fel och inga pengar har dragits. Kontakta oss eller försök igen. Alla produkter du ser på hemsidan finns i lager om vi inte uppger något annat.

Upphämtning av din beställning

Vi skickar alla trätåg & fordonsset med postpaket om inget annat är överenskommet. Leveranstiden brukar ligga på 2–4 arbetsdagar, beroende på var i Sverige du bor at https://xn--bst-vpn-5wa.se. Det innebär att du hämtar varan hos ditt postombud efter det att du fått en avisering via sms om att beställningen finns för upphämtning. Du som står som adressat måste själv hämta paketet med trätåg & fordonsset och medföra legitimation. Paketet finns kvar hos ombudet i 30 dagar. Om du inte hämtar ut ditt paket måste vi ta ut en avgift på 150 kronor för frakt och hantering.

Hemleverans av trätåg & fordonsset

Har du extra bråttom med att få din order i samband med till exempel en födelsedag? Då kan vi skicka ditt paket med expressfrakt mot en extra kostnad. Då behöver du inte hämta ut det utan leveransen sker till din dörr efter avisering via telefon. Leveranstiden är då 1–2 arbetsdagar.