Byte & retur

Om något blivit fel med din beställning kan du returnera den inom 30 dagar. Vi har därmed ett förlängt skydd eftersom konsumentköplagen bara gäller i 14 dagar. Vissa av våra tillverkare av trätåg erbjuder, utöver det, lång garanti vid fel som uppkommit under tillverkningen. När det gäller fordonsset som består av flera olika delar kan vi inte godkänna en retur om originalförpackningen är bruten.

Vem betalar frakten?

Om du returnerar en vara för att du ångrar köpet och vill ha pengar tillbaka utan att köpa en ny vara står du själv för returfrakten enligt gällande sed. Om du reklamerar en felaktig eller trasig vara betala vi hela fraktkostnaden at https://maskulinum.se/. Ta kontakt med oss så får du information om hur du gör en reklamation. Vill du byta en vara mot en annan står du för fraktkostnaden men vi bjuder på frakten av den nya varan som du beställer som vanligt i butiken.

Var noga med emballage

När du returnerar en beställning ansvarar du för att den kommer fram till oss i samma skick som när du tog emot emot den. Använd gärna originalemballaget.