Betalning

Du kan betala för ditt trätåg & fordonsset på följande sätt:

Förskottsbetalning

Görs direkt till vårt bankkonto, xびでお uppgifterna framgår på orderbekräftelsen. Inbetalningen måste vara oss tillhanda inom 10 dagar at https://vpnarena.se/. Endast 29 kr i frakt tillkommer inom Sverige om paketet inte är skrymmande. För export av små paket kontakta gärna oss via telefon eller kontaktformuläret och fråga angående portot.

Kontokort

Vi accepterar betalningar med VISA samt MasterCard/EuroCard. Ange kortnummer samt kortets giltighetstid och kortets CVV-kod. Beloppet för dina trätåg eller fordonsset dras direkt efter det att du godkänt transaktionen.

Dela upp betalningen av trätåg & fordonsset

Genom vår samarbetspartner Klarna kan du välja att dela upp din betalning på 3–24 månader. Möjligheten gäller om beloppet du handlar för överstiger 1 000 kronor. Det står dig fritt att närsomhelst lösa hela skulden. Innan en ansökan om delbetalning kan beviljas gör Klarna en kreditkontroll. Ett kontoavtal skickas sedan till dig för signering. Klarna tar ut en uppläggningsavgift (hur stor beror på antalet delbetalningar) och 29 kronor för varje avi. Grundkraven för att du ska beviljas delbetalning är att du är en myndig svensk medborgare utan betalningsanmärkningar som har en fast inkomst på minst 120 000 kronor.

Rabatter vid större beställningar av trätåg & fordonsset

Alla priser på trätågen och fordonsseten på hemsidan är inklusive moms. Om du har en butik och vill sälja de trätåg vi är återförsäljare för i Sverige kan vi erbjuda rabatter.